oNline Web Fonts
Stress is inherent aan het leven. Meer mensen ervaren echter een toenemende prestatiedruk, waardoor de stressklachten toenemen. Bij langdurige “ongezonde” stress lopen de energiebatterijen stilaan leeg. Zowel lichamelijke, mentale en emotionele uitputting dreigt. opgebrand...burn-out.

Stress- en burn-out coaching?

Mijn aanpak
In een eerste fase analyseren we de concrete oorzaken van jouw stress. Zowel je werksituatie als je persoonlijke kijk worden in beeld gebracht. We staan stil bij je lichamelijke, geestelijke en emotionele ongemakken. Herstellen maakt deel uit van de tweede fase. We zoeken dagdagelijkse tips voor meer energie. In een derde fase wordt stap voor stap aan een persoonlijk, concreet en haalbaar actieplan gewerkt. Stabilisering is de noodzakelijke laatste fase van het coachingtraject.

Als stress- en burn-out coach stel ik geen diagnoses en geef ik geen therapie. Mijn bijdrage is erop gericht je weerbaarheid en zelfsturend vermogen te verhogen en terug positief en energiek in het leven te staan.

Voor de begeleiding en behandeling van burn-out werk ik (volgens jouw individuele noden) samen met een multidisciplinair team bestaande uit artsen, psychiater, therapeut, voedingsconsulent, osteopaat, kinesist, bewegingsconsulent,...