oNline Web Fonts
Ruim 10 jaar werk ik als zelfstandig trainer en coach. Het faciliteren van groepen en individuen in de zoektocht naar persoonlijke en professionele groei is mijn passie. Mensen aanmoedigen om hun persoonlijk leiderschap op te nemen is mijn missie. Vanuit een holistische mensvisie, staat mijn aanpak voor Verbinden - Vertrouwen - Veerkracht.

Ik coach en geef opleiding rond de volgende thema’s:

Als trainer en coach heb ik ervaring verworven zowel in profit, social-profit als de sociale sector. Maar ook als werknemer zijn de verschillende sectoren me bekend. In de banksector deed ik een ruime HR ervaring op als rekrutering- en selectieadviseur, personeelsbeheerder, loopbaanbegeleider en HR-advisor. In de sociale sector leidde ik een dienst thuiszorg bij het OCMW en begeleidde ik binnen een psychiatrisch ziekenhuis, patiëntengroepen naar sociale re-integratie.

Onderstaande opleidingen zijn bouwstenen in mijn persoonlijke en professionele groei: